slide-afvalcontainers

Containers

Voor het vervoer van elke soort afval heeft H. J. Aalbers en zn. b.v. een passende oplossing: van kleine plastic rolcontainers, containers voor klusafval tot enorme zeecontainers voor de grote afvalmakers. H.J. Aalbers en zn. b.v. levert verschillende maten containers, vanaf 2m3 tot 40m3, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

In alle gevallen halen wij de containers snel en veilig bij u thuis of van het bedrijf weer op. De afspraken die wij van tevoren met u maken zijn de basis voor ons handelen. Vervolgens zorgen we voor een milieuvriendelijke en kostenefficiënte verwerking van uw afval.

Het meeste afval in Nederland bestaat uit restafval. Bedrijfsafval is het restafval van bedrijven, overheden en andere organisaties. De afvalcontainer wordt veel gebruikt voor het afvoeren van afval dat vrijkomt bij verbouwingen, bij het onderhoud van tuinen, of vele andere werkzaamheden waarbij afval vrijkomt. Recycling is goed voor het milieu en voor het beheersen van uw afvalkosten.

Bepaalde afvalsoorten moet u daarom vanwege de wet scheiden. Ook bij bepaalde productiemethoden moet u dat doen. H. J. Aalbers en zn. b.v. is als gecertificeerd afvalverwerkingsbedrijf goed op de hoogte van alle wet- en regelgeving op dat gebied en kan u in deze optimaal adviseren.

Het is dus ons streven om elke soort afval zoveel mogelijk gescheiden in te zamelen om het vervolgens zo goed mogelijk te recyclen.

Heeft u grote of kleine hoeveelheden afval en heeft u snel een afvalcontainer nodig en wilt u bovendien dat het zo milieuvriendelijk mogelijk wordt gerecycled? H.J. Aalbers en zn. b.v. is daarbij uw perfecte partner.