slide-afvalcontainers

Rolcontainers

Rolcontainers

De diverse soorten afval vragen niet alleen om verschillende soorten containers, ook uw particuliere of bedrijfssituatie kan er voor zorgen dat u kiest voor een of meer specifieke containersoorten.

Het begint met de kleine kunststof vuilcontainer. Die wordt die in de meeste huishoudens al gebruikt: een grijze, die bestemd is voor restafval, een groene voor etensresten (swill) of groente-, fruit- en tuinafval (gft), een gele voor glaswerk van de horeca en blauw voor papier.
 


Daarnaast hebben we metalen rolcontainers die verkrijgbaar zijn in een groot aantal maten, tot een inhoud van wel 5.000 liter. Deze containers zijn afsluitbaar, zodat derden er niet illegaal hun afval in kunnen storten. Ook hebben wij een speciale rolcontainer voor vertrouwelijk papieren.

Ons uitgangspunt is, dat, als u een eenvoudige en simpele oplossing voor uw bedrijfsafval wenst, dat H. J. Aalbers en zn. b.v. het voor u regelt. Kortom: voor al uw verschillende afvalstromen hebben wij een oplossing; of het nu gaat om bedrijfsafval, papier, glas of vertrouwelijke documenten, H. J. Aalbers en zn. b.v. heeft de juiste rolcontainer.