slide-afvalcontainers

Afvalstraat

Ons uitgangspunt is dat goed inzamelen gescheiden inzamelen is. Op het eerste gezicht lijkt het scheiden van uw afvalstromen misschien een kostenpost, maar hoe zuiverder het afval, des te efficiënter het kan worden gerecycled en dan zijn de verwerkingskosten lager. Wij raden u dan ook aan om uw afval thuis of op het bedrijf alvast uit te zoeken en te sorteren.

H. J. Aalbers en zn. b.v. beschikt over een grote afvalstraat. Daar staan verschillende soorten containers. Bij onze afvalstraat kunt u uw afval zelf brengen. Denk daarbij aan groenafval, rest-, bouw- en sloopafval, tapijt, hout, pui, en asbest.

H. J. Aalbers en zn. b.v. beschikt over een aantal moderne installaties voor het verwerken en recyclen van het ingezamelde afval. We maken gebruik van de nieuwste technologieën, waarmee we de hoogste graad van recycling bereiken met een maximaal rendement aan materialen en energie. Doordat wij het afval slim inzamelen en duurzaam verwerken, kan het dienst doen als nieuwe grondstof of als herbruikbare bouwstof. U vindt onze afvalstraat aan de Broekstraat 31 te Aalten.

afvalstraat