basic-header

Autolaadkraan

De autolaadkraan, ook wel laad- en loskraan genaamd, is één van de belangrijkste hulpmiddelen op een vrachtauto om het laden en lossen efficiënter te laten verlopen. Autolaadkranen worden ook regelmatig gebruikt voor hijswerkzaamheden, bijvoorbeeld in de bouwnijverheid. Met een autolaadkraan is het mogelijk om transport en hijswerk te combineren, waardoor het gebruik van een reguliere telescoopkraan of mobiele torenkraan overbodig is geworden.

H.J. Aalbers en zn. b.v. beschikt over een autolaadkraan, waarmee 2 m3 containers bij u thuis kunnen worden geplaatst en/of opgehaald. Onze kraan kan maar liefst 22,5 ton aan vracht hijsen. Met deze autolaadkraan zetten wij containers desgewenst over de schutting bij u achter het huis neer. Wanneer u zelf niet over een auto met trekhaak beschikt of anderszins niet in staat bent naar ons toe te komen, leveren wij met de autolaadkraan de bouwmaterialen op de meest praktische plek voor u af. Ook uw groen- of sloopafval kan op deze wijze makkelijk door ons worden verwijderd, zonder al te veel overbodig gesleep voor u.

Onze autolaadkraan is compact en kan makkelijk op een krappe locatie worden opgesteld. Het hijsen in smalle straten is voor ons dus geen probleem.

Bovendien wordt de autolaadkraan bestuurd door middel van een afstandsbediening. Hierdoor heeft de machinist vrijwel altijd een goed overzicht van wat er gebeurt.