basic-header

Gladheidsbestrijding

Het bestrijden van gladheid als gevolg van sneeuw en ijs op wegen en fietspaden is nodig om een veiligere situatie te creëren. Gladheidsbestrijding behoort ook bij een goed en veilig terreinbeheer. Denk hierbij aan het strooien van zout tijdens de vorstperiode en eventueel het schuiven van sneeuw bij hevige sneeuwval.

Het is van belang dat de gladheidsbestrijding goed georganiseerd is. H. J. Aalbers en zn. b.v. neemt deze zorg van u weg. Wij gaan graag zowel op vaste afspraak als op afroepbasis bij u aan de slag. Ook kunt u zich aanmelden voor de strooiservice , dan zorgen wij ervoor dat uw terrein sneeuw en ijsvrij is, zonder dat u er naar hoeft om te kijken.

Het ijs– en sneeuwvrij houden van uw terrein is belangrijk. Een schoon terrein waarborgt niet alleen de continuïteit van uw activiteiten, maar ook de veiligheid van uw collega’s, bezoekers, klanten en leveranciers. Door preventief zout te strooien, houden wij uw terrein ijsvrij en wordt het ontstaan van gladheid bij winterse omstandigheden zo veel mogelijk voorkomen.

Wanneer het hard heeft gesneeuwd, is preventief strooien soms niet voldoende. Bij hevige sneeuwval in korte tijd kan er met sneeuwschuivers worden gewerkt. H. J. Aalbers en zn. b.v. zorgt ervoor dat uw terrein sneeuwvrij is, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsactiviteiten.

We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. In overleg kunnen wij uw terrein ook buiten uw openingstijden schuiven, waardoor uw bedrijfsvoering zo min mogelijk wordt verstoord.