basic-header

Zand en grindhandel

H.J. Aalbers en zn. b.v. beschikt over meer dan 75 jaren ervaring met het transporteren van zand, grind, grond en overige bouwmaterialen. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1939 leveren wij aan veel hoveniers, aannemers en particulieren voor werkzaamheden in de bouw, de tuin en voor de aanleg van grindpaden.

Ook verzorgt H.J. Aalbers en zn. b.v. materialen voor bestratingen. Alle materialen kunnen bij u thuis, op de werkplek of aan het kantoor worden bezorgd. U kunt ze echter ook zelf afhalen bij ons aan de Broekstraat 31 in Aalten. Dagelijks is daar een shovel aanwezig om u te helpen bij het laden, terwijl het ook geen probleem is als u zelf het materiaal wilt opscheppen in emmers of zakken.

In ons uitgebreide assortiment vindt u onder meer vloerzand, metselzand, speelzand, siergrind, zwarte grond en diverse soorten split als basalt en Ardenner split.

Veel soorten zand, grind en grond hebben we standaard op voorraad. Zo hoeft u bij H.J. Aalbers en zn. b.v. nooit lang te wachten op de levering van uw bestelling.

Bigbag

Grind